ROBIN -  Open Source Mesh Network Forum Index ROBIN - Open Source Mesh Network
users community forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

coova-chilli problem

 
Post new topic   Reply to topic    ROBIN - Open Source Mesh Network Forum Index -> beta-1.4
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ads






Posted: Thu Oct 19, 2017 6:32 am    Post subject: Ads

Back to top
fr4
User
User


Joined: 10 Feb 2008
Posts: 35

PostPosted: Fri Aug 21, 2009 6:24 pm    Post subject: coova-chilli problem Reply with quote

Hi,

i have a problem with all my hotspot with 1.4beta, i have tried to upgrade a node to last test version, but the problem not is fixed.

the problem is that redirect not work properly (1 time over 3).. i have run chilli in debug mode and i have (when non work) this log:

redir.c: 2019: 0 (Debug) shutdown socket for reading
redir.c: 2113: 0 (Debug) Calling redir_getstate()
redir.c: 2139: 0 (Debug) Get HTTP Request
redir.c: 1153: 0 (Debug) HTTP request timeout!
redir.c: 2143: 0 (Debug) Error calling get_req. Terminating

seems that the server at ip:3990 not respond randomly (if i go directly at the login url of hotspot i have same problem and logs) ... if i refresh web browser more time than it work, but the problem is that i know this problem, my user not know, it think that the hotspot not work and go away Sad

can you help me ?

Bye Fr4
Back to top
View user's profile Send private message
ispyisail
Site Admin
Site Admin


Joined: 12 Sep 2008
Posts: 4604
Location: New Zealand

PostPosted: Fri Aug 21, 2009 8:08 pm    Post subject: Reply with quote

who is your captive portal provider?

_________________
ROBIN-Mesh Wiki:

Only registered users can see links on this forum!
Register or Login on forum!

Test Network:
Only registered users can see links on this forum!
Register or Login on forum!



Please donate to ROBIN by paypal:

Only registered users can see links on this forum!
Register or Login on forum!

!
Back to top
View user's profile Send private message
fr4
User
User


Joined: 10 Feb 2008
Posts: 35

PostPosted: Sat Aug 22, 2009 8:15 am    Post subject: Reply with quote

Hi,

Thanks for response ;P
I use my own radius server and seems to work when the redirect work, the authentication work too, uam page work also i not have any problem to go in the direct url

Bye Fr4

ps. this problem affect only my routers :-/ ?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ROBIN - Open Source Mesh Network Forum Index -> beta-1.4 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
c d
e



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Abuse - Report Abuse - TOS & Privacy.
Powered by forumup.it free forum, create your free forum! Created by Hyarbor & Qooqoa
Confirmed

Page generation time: 0.131